Emili + Lina = EmiLina

Sindi Rutar Erzetič | Ustvarjalnica EmiLina

Ker je moj stik strankami večinoma virtualen, se zelo rada z mojimi izdelki pojavim tudi na stojnicah. Najdete me na kakšnih večjih prireditvah na Goriškem ali pa zelo pogosto tudi v prečudoviti vasici Šmartno v Goriških Brdih. Vabljeni!

Za ljubkim umetniškim imenom, oblikovanim iz izpeljank imen mojih hčerkic dvojčic, se skrivam jaz. Sem Sindi in imam 29 let. Z družinico živim v simpatični hišici na samem sredi gozda, v dolini pod Korado, ob vznožju Goriških Brd. Zaljubljena sem v kavo s stepenim mlekom, ljubezenske romane, Disneyeve risanke, Latinsko glasbo in ples.

Moje umetniško popotovanje sem pred tremi leti začela s pisanjem bloga, ki se je kmalu sprevrglo v ustvarjanje. Sprva samo za svojo dušo, kmalu pa tudi za prodajo. Strankam se rada zelo posvetim in jim poskušam izpolniti vsako željo, zato so tudi moji izdelki večinoma personalizirani.

Začela sem z ročno poslikavo keramičnih skodelic, ko pa mi je partner za darilo (za vzpodbudo in motivacijo) kupil rezalno mašino Cameo, se mi je odprl ves nov svet. Svojo ponudbo sem razširila na nalepke za avto, tisk na steklenice za vodo, petljice za lase …

Kmalu se mi je ponudila nova priložnost in pridružila sem se projektu Mladi podjetniki, ki ga organizira Tehnološki park Nova Gorica. Tam sem se soočila s čisto novim svetom – podjetništvom, ki mi je bilo dokaj neznano, ampak nujno potrebno.

Na programu sem se predstavila z mojo novo poslovno idejo: Prijateljska spominska knjiga. Dobila sem res veliko vzpodbudnih besed in mnenj in kmalu se je moja ideja tudi realizirala.

Sledite mi na Facebooku in Instagramu