The Body Shop


Takoj, ko sem izvedla, da je The body shop prišel v Slovenijo, sem že brskala in iskala, kaj si bom novega v bližnji prihodnosti omislila. Res, da se njihova trgovinica nahaja tudi v Udinah (Italija), ki ni daleč od mene in kamor pogosto grem v nakupovalne centre, ampak mi je še vedno ljubše udobno »nakupovanje iz naslanjača«.

Masla za telo so še vedno njihovi največji favoriti. Tudi jaz sem do nedavnega preizkusila samo maslo, ki sem si ga že pred časom naročila iz tujine. Ko se pa je uradno odprla spletna trgovina v naši državi, se je moja košarica že pridno polnila. Preden sem pa dokončala nakup, sem jo na novo osvežila in se na koncu odločila samo za par nujnih stvari, pa še te sem vzela v potovalni velikosti. Še dobro, saj se za 2 izdelka ne bi več odločila za nakup. In sicer, gel za prhanje z vonjem manga in kremni gel z vonjem kariteja (Shea). Mango v bistvu sploh ni tako napačen. Vonj je res osvežilen in gel na koži prijeten, ampak po tuširanju me je koža malo vlekla. Kot, da ni bila nahranjena in mehka. Karitejev gel pa ima vonj po gelu za tuširanje za moške. Ko sem ga preizkusila, sem si rekla: Super! Bom pa Mateju dala. Ah, saj ga sploh ni želel, češ, da mu zelo smrdi.

Maslo pa… oh! Škoda besed.😊Super! Jaz sem čisto navdušena! Vzela sem ga s sijajem (vonjem) Britanske vrtnice (British rose). Zelo nežna struktura, čisto taka puhasta. Na koži je lepo mazljiv in se lepo vpije. Glede vonja pa… lahko bi se mu pisalo speve. Ko ga porabim, obvezno preizkusim vonj jagode. Iz čistega firbca. 😊

Ker ne bi bila jaz, če ne bi še kaj za na ustnice vzela, sem si omislila še balzam za ustnice Born lippy, vonj malina. S tem sem tudi zelo zadovoljna. Edino majčkeno pomanjkljivost ima, da je še kar lepljiv, ampak važno, da mu je moja občutljiva koža na ustnicah hvaležna.

Komentarji