Zakaj blog?


Zaradi preveč prostega časa? Verjetno bi bil to odgovor (z vprašanjem) mojega dragega. Ampak, ne. Redno spremljam slovenske (sploh Goriške) vlogerke. Prav uživam v tem. Sama sebe se pa snemat ne bi upala. Sem mogoče preveč sramežljiva. Ko pa tipkam, me nihče ne gleda kako to delam. Sem pa od nekdaj rada pisala. Sploh kot najstnica sem napisala kar nekaj dolgih zgodb, ki jih imam skrbno spravljene. Ko pa se zvečer uležem k spanju, moji možgani začnejo delat 100 na uro (ravno takrat, ko ni treba). V mislih se mi izdelujejo cele povedi in stavki. Takrat seveda ne vstanem in to izlijem na papir, ampak zjutraj, ko odpravim punci v vrtec, se ko pridem domov usedem in se na vso moč poskušam spolniti, kaj sem zvečer v mislih »pesnila«. Seveda se točnih besed ne spomnim, zato so pa potem moji stavki bolj tako-tako napisani. 

Vsebine mojih blogov bojo različne, kakor je različen moj vsakdan. Ja, vem. Večina jih misli, da gospodinje doma samo spravljamo, čistimo, delamo nasploh vsa gospodinjska opravila, se dolgočasimo, pozabimo kako izgledajo socialni stiki ...itd. Jaz bom dokazala nasrotno! Navsezadnje že s tem, ko pišem blog dokazujem nasrotno.

Moji blogi bodo vsebovali: recepte (prilagojene po mojem okusu), družinske izlete, pesmi (ki jih piše moja mami), moje favorite (kozmetični produkti, čistilna sredstva,..),... Skratka, to kar mene in mojo družino spremlja vsak dan. 😊


Komentarji